En boost av energi

… fick jag på dagens reikibehandling hos Kia Prana Reiki Master.
Hon bor bara ett stenkast från mig i en härlig gammal våning där det är högt i tak och där stämningen är fin. Redan i trappan upp finns en liten skylt med texten ”Stressfree zone”.

Jag har alltid tyckt om att testa nya saker och i dag fick jag ett smakprov på vad behandling med trumma och vibrationer är. Väldigt intressant måste jag säga.

För att riktigt kunna gå in i det hela tror jag att jag behöver en eller två behandlingar till. Den här första gången var jag för nyfiken och uppmärksam, jag tror det börjar hända mer då man är totalt avslappnad.

Reikibehandling har jag fått förr. Det är oerhört intressant att efteråt få höra hur kroppens olika schakran reagerade. Känslolås kan lösas upp och jag var glad att höra att mitt kronschakra är öppet och emottagligt.

Efter behandlingen satt vi en stund och delade med oss av olika tankar på den här stora och soliga balkongen, där jag speciellt gillar det gamla vackert slitna räcket, som här ser ut som en vägg 🙂
Tack Kia för i kväll ❤

 

8 reaktioner på ”En boost av energi

 1. Reiki är något som en längre tid intresserat mej också,bore kanske i framtiden kontakta Pia..skulle behöva en avslappning nu och då 🙂

 2. Vid en snabb blick kan man nästan säga att trumman såg ut som en samisk trolltrumma. Dom var förbjudna att ha och att använda, ända in på 50-talet!!! Ett fåtal finns kvar på museum, annars brändes alla. Så kan det gå när kyrkan har stor makt!
  Ler dessutom lite då jag lite grana anar att det här är ett av samernas användningsområde med Trolltrumman. De samer som hade förmågan var som någon slags schaman. En nöjd.

  1. Jag tänkte lite i samma banor – så jag skrev inte ens ordet schaman-trumma, fastän det används.
   För att människor kanske då börjar tänka på allehanda trolldomar.

   1. Min svåger och jag håller på med släktforskning på syrrans och mina föräldrar. Just nu på vår mammas sida. Där finns massor av samiskt ursprung i Lappland samt nybyggare i samma område. Därför läst på mycket om samer samt har syrran och jag pratat med varandra om det som mamma och andra släktingar berättat, för att hålla minnet i gång. Kommer troligen sluta med att vi gör någon slags dokumentation med faktauppgifter, foton på alla vi kan hitta foton på, samt foton på platser samt en skriven berättelse om livet var för de som vi har sådana faktan om.
    Kram

   2. PS
    Jag uttalar det alltid som Trolltrumma för det är det ord som länge använts. Kan säkert vara som du säger att några kanske uppfattar det som att man är lite knasig. Fniss, det bjuder jag på i så fall.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.