Man blåste inte bort…

… men det gällde att hålla i skumpaglasen faktiskt.

Kvällen började med Ölvins baconburger. Orkar ALDRIG äta en hel portion, men nåt slags mat måste man ju få i sig 😀

Sedan var tanken att vi skulle se midsommarstången resas vid Skeppsbron. Men tio i sex kom ett ösregn och det blåste så att vattnet nästan stod vågrätt i skyn.
Då valde vi att dricka ur våra glas inomhus på Ölvin eftersom det kom in vatten till och med från sidorna på terrassen med tak 😀

Fina midsommarblomster.

Tio över sex kom solen fram för en stund. Stången hade arrangörerna på Skeppsbron lyckats få upp.

Vinterjacka hade behövts. Det räckte inte med blus, tröja och vårjacka. Inlindade i fleecefiltar höll vi ut till strax efter klockan åtta på kvällen.

De höga glasen för mousserat hade tagit slut, så vi fick härliga låga gammaldags i stället.

På Café Saltbodan delade väninnan och jag en flaska skumpa. Ibland gällde att hålla i glasen så att de häftiga vindpustarna inte for iväg med dem…

Kvällen avslutades hemma vid teven som så många kvällar tidigare, med fotbolls-VM och den spännande matchen Serbien-Schweiz som slutade 1–2.

I kväll är det HEJA SVERIGE som gäller ❤

12 reaktioner på ”Man blåste inte bort…

  1. Skönt att Midsommaren snart är över, och vi går mot hösten. Hoppas bara på några dagar med drägliga temperaturer innan dess.
    Svante

      1. Vi får väl hoppas på det, bara det inte blir så varmt att folk börjar tro på Miljöpartiets Globala Uppvärmning.
        Svante

  2. Oj det var inget bra midsommarväder! Men ni verkar ha haft kul ändå. Ja ikväll håller vi på Sverige som nog får en tuff match. Men bollen är rund som man brukar säga och man vet aldrig…

  3. Då har vi haft samma väder du och jag. Men kul att se att det faktiskt fanns några tappra själar ute som trotsade vädret – inklusive du och din väninna. Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder sägs det;-)

    1. Ja, igår var det ruskigt och svinkallt värre!
      I dag soligt om ock lite blåsigt, men hittade en plats där det var nästan lä… och brände dekolletaget.. amatörmässigt värre!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.