Härliga vilda blommor!

Fick månadens papper till bokföringen och diverse andra ärenden skötta. Fint att ha vänner som ställer upp med skjuts, på cykel får man inte allt gjort på en dag och i +28 graders värme kan det till och med vara hälsovådligt att cykla långt 😀

Men klaga ska vi inte. Jag tänker på den mörka, kalla och långa vintern och är nu så glad att sommaren med sin grönska och sol och här.

Lupiner och liljekonvaljer.

Pia hade med sig blommor från Moder Naturs famn. Min älsklingsblomma liljekonvaljen doftar starkt, men härligt!

Två möten på raken. Tidningens läsarfest närmar sig, veckans redaktionsmöte var välbesökt och många bra idéer dök upp. Ännu återstår lite koordinerande jobb, frilanskontakter och annat innan jag kan koppla av med en sval dryck!

13 reaktioner på ”Härliga vilda blommor!

 1. Det är sant att sommaren är så varmt! I Hongkong där jag bor är temperatur ungefär lika hög som i Sverige. Doftande blommar kan hjälpta till att roa sig. Vad bra! Dina lupiner och liljekonvaljer ser så fina ut!

  – Ken Ho

 2. Liljekonvaljen är inte riktigt färdig ännu hos mig, men den finns, här, och var. Jag har haft +30 i skuggan, och +38 i solen under dagen, nu är det bara +26 ute, och +26 inne. Undrar om jag ska behöva leta fram simborgarmärket, för att våga somna.
  Svante

   1. Jag tänkte att om jag hade märket framme, skulle jag slippa drunkna i svetten.
    Svante

 3. Jag har tillåtit mig att klaga idag. Det är för varmt. Jag önskar mig en vanlig, svensk sommar med sol, regn och åska. Med 22-24 graders värme. Det skulle vara perfekt.
  Kram

 4. Jag gillar också båda två. På tomten av huset vi hade fanns en jätteplätt med endast liljekonvalj.Den synen och doften var obeskrivligt.
  30 grader i skuggan idag. 28 grader här inne men nu kan jag öppna balkongdörren. Ha en trevlig fredag!

 5. Gillar vilda blommor betydligt mera än snittblommor. De doftar bättre och är vackrare. Å liljekonvaljer är också mina favoriter – vilken doft!
  30 grader här – härligt!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.