Kram till er alla på Alla hjärtans dag ❤

Igår firade jag att jag lyckades vara sträng mot mig själv och inte jobba på kvällen 🤣 Det här är en citron-cupcake.

Jag tror att det för en duktig-flicka, jag-fixar-allt och ensamboende arbetsnarkoman blir ett livslångt lärande, något att ständigt ha i åtanke… att det finns tid för jobb, men det finns också tid för fritid. Och även om jag tycker om mitt jobb, som blivit en livsstil, måste jag lämna datorn och telefonerna och kliva upp ur mejlträsket ibland.

Sedan var en så liten sak som att läsa slut Tove Janssons bok ”Pappan och havet” och börja med samma författares ”Sommarboken”, en stor vardagslycka. Ni får skratta om ni tycker det hela är patetiskt, men jag blev nästan lite tårögd.

Är det så här det känns då jag TAR tid för mig själv och gör saker som jag gillar? Och ”Sommarboken”, vad kan vara bättre, då vi går mot sommaren nu.

Alla hjärtans dag firades med en paus i jobbet. Promenad till Café Favorit där vi avnjöt goda bakverk med min syster, och sedan ännu promenad till affären eftersom kylskåpet och brödlådan åter gapade tomma hemma 🙂

Det blev nästan 2900 steg och i dag har jag promenerat 137 dagar i sträck 💪🚶‍♀️

Kram till er alla, mina bloggvänner och följare, på Alla hjärtans dag ❤🌷

14 reaktioner på ”Kram till er alla på Alla hjärtans dag ❤

 1. Så fint att läsa ditt inlägg, det gläder mig, både att du är snäll mot dig själv, att du läser Tove Jansson och nämner den kommande sommaren. Du inspirerar.
  Stor kram till dig!

  1. Jag blir glad om jag kan inspirera dig och eventuellt även någon annan.
   Jag har inte känt mig så stark och glad den sista tiden, då jag jobbat för mycket.
   Men det verkar som att jag lyckas vända på det där nu.
   Varje dag måste jag ändå vara varse om det – jobba inte FÖR mycket, brinn inte upp!

 2. Vilka goda bakverk du ätit. 👏👏👏 så många steg idag.
  Du börjar bli duktig på att ta pauser.
  ❤❤❤❤ kramar från oss.

 3. Man lär sig så länge man lever. Och det tog dig några år att lära dig att även om man är egenföretagare så finns det faktiskt arbetstider, och de inkluderar varken kvällar eller helger. Bra där! Bättre sent än aldrig.
  Du hade en riktigt trevlig Alla Hjärtans Dag ser jag. Hoppas du fortsätter med ”firandet” ikväll:-)

  1. Ja, jag hoppas ju att jag inte faller tillbaka in i gamla mönster.
   Det är många som förstår mig nu, som stöttar och hjälper och påminner mig om att jag ska ha fritid och inte vara helt gift med mitt jobb 🙂

  1. Ja, jag vet inte varför jag inte gjort det tidigare… varför har jag levt bara för och genom jobbet.
   En dag blev jag så trött att jag bara grät.
   Men det kräver ju styrka att erkänna det också, så på det sättet känner jag mig stark.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.