Skyltsöndag, del 2 đŸ’™đŸ’›

SĂ„som vi hejat genom Ă„ren. Jag har varit aktivt med sedan 1999. En gĂ„ng Lovisa Tor, alltid Lovisa Tor 💙💛 Nu Ă€r det hĂ€r ju ocksĂ„ Ukrainas och Sveriges fĂ€rger och jag hejar ju Ă€ven pĂ„ dem. Men frĂ€mst Ă€r det Tors fĂ€rger.

I dag hade vi sista chansen att ta oss vidare till Ă€nnu EN match för att kĂ€mpa om avancemang till division ett. Men Ådalens IF frĂ„n Sibbo var bĂ€ttre igĂ„r med siffrorna 3–1 och i dag förlorade vi hemma 4–5. SĂ„ tungt… varit en lĂ„ng sĂ€song.

Mest kÀnns det tomt just nu. Men jag vet att det kommer nya dagar, nya matcher och Àven sÄdana som vi vinner och Äter kÀnner glÀdje efter. Det brukar ocksÄ kÀnnas skönt sÄ hÀr pÄ vÄren att fÄ tÀnka pÄ lite annat, att ta ny sats.

Men visst hade jag unnat laget en seger i dag. Stolpskott, ribbskott, skott över och förbi och pĂ„ mĂ„lvakten. LĂ€ge med tvĂ„ spelare ensam mot mĂ„lvakten, och sĂ„ förbi ett tomt mĂ„l… Ja, det sĂ€gs ju att den som gör mest mĂ„l och tar vara pĂ„ sina chanser, den vinner. Och i dag var gĂ€sterna starkare.

Anssi Kallio och Niko Orava Ă€r Tors spelare hĂ€r. Tack till hela laget för en fin sĂ€song 💙💛 Ni kĂ€mpade bra! Vi tar ny fart i höst igen!

10 reaktioner pĂ„ ”Skyltsöndag, del 2 đŸ’™đŸ’›

 1. Jag förstÄr att du och laget Àr besvikna i dag, men Lovisa Tor kommer sÀkert igen. De har ju en sÄ engagerad supporter i dig.
  Kram, Ingrid

 2. Ja, den del 2 pÄ Skyltsöndag hade du nog gÀrna velat hoppa över antar jag. Surt, vÀldigt surt! Men du verkar ÀndÄ ta det med ro. Ja, du kan/kunde ju inte pÄverka. Men du stöttade ju ditt Àlskade TOR och kommer göra det Àven nÀsta Är.
  Beklagar. Vet hur det kÀnns!!!

  1. Ja, det Ă€r ju inte jag som spelar – och bra sĂ„ 😀
   Tungt var det, men med Ă„ren blir man luttrad – det kommer nya matcher!
   Tack för medkĂ€nslan ❀

 3. Den dĂ€r kĂ€nslan av tomhet nĂ€r nĂ„got tar slut Ă€r vĂ€rre Ă€n sorgen av förluster. För mig i alla fall. TĂ€nker pĂ„ skidsĂ€song, OS etc. Snart drar det igĂ„ng igen och tills dess Ă€r det sol och varmt och du kan njuta av sysselsĂ€ttning utomhus 🙂

  1. Ja, efter fotbolls-VM och andra stora idrottsevenemang kan det kÀnnas tomt, dÄ man följt dem i veckor.
   Nu bojkottade jag ju fotbollen frÄn Qatar, men sÄdÀr allmÀnt sett.
   Nu dags som du sÀger, att njuta utomhus.

 4. Trist med nederlag i viktiga matcher, men de kommer igen! SjĂ€lv har jag aldrig hejat pĂ„ nĂ„got lag i en lagsport, jag tror det Ă€r viktigare pĂ„ mindre orter dĂ€r man har större samhörighetskĂ€nsla. Mitt Ă€ldsta barnbarn Simon har hela livet varit AIK-fan eftersom hans pappa var det, och han Ă€r nog nĂ€stan att rĂ€knas som extrem. SjĂ€lvklart fick hans dotter en AIK-tröja redan pĂ„ BB…
  Ha en fin vecka, jag hittade första tussilagona idag, dom var jÀttesena mot tidigare Är.

  1. Ja, samhörigheten har sin betydelse pĂ„ en liten ort. Jag hejade pĂ„ Hammarby dĂ„ jag bodde i Stockholm, men inte kĂ€nde jag ju andra supporters dĂ€r 🙂
   Ex-maken var AIK-fan och min svĂ€rfar höll pĂ„ DjurgĂ„rden, alla tre hade vi olika Stockholmsfavoriter 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.