FrĂ„n sommar 😎☀ till rugg och dugg

Temperaturen sjönk frÄn +20 till +5. Regnet kom och det var efterlÀngtat. Behöver ju inte regna flera dagar i strÀck, men naturen törstar efter vatten, och dammet lÀgger sig. HÀr har det varit storstÀdning vid kyrkans parkering. Allt Àr sÄ fint nu nÀr gamla löv och sandningsand putsats bort.

PÄskblommorna hÄller pÄ att blomma ut, men Àn pryder de pÄ sitt sÀtt kyrktrappan som smÄ gula solar.

Varit hektisk dag ocksĂ„ i dag med Nya Östis. Förbereder kommande tidningar. Intervjuade en ny medarbetare. RĂ€knade arvoden. Hade Teams-möte med redaktionsledningen och en person som ska hjĂ€lpa oss med textutgivning i sommar.

Fick ihop 3000 steg i dag och Ă€r nöjd. PĂ„ veckoslutet ska jag börja packa för resan. Listan över grejor som ska med Ă€r lĂ„ng. En extra vĂ€ska behövs för dator, iPad, kameror, objektiv… och för att inte tala om alla laddningsaggregat som dessa krĂ€ver 😂

9 reaktioner pĂ„ ”FrĂ„n sommar 😎☀ till rugg och dugg

 1. Samma vĂ€der hĂ€r. Äntligen aprilvĂ€der som jag lĂ€ngtat efter – NOT;-)
  Det spelar egentligen ingen roll hur lĂ€nge man Ă€r borta nĂ€r man packar. Min erfarenhet Ă€r att man har lika mycket bagage oavsett om man Ă€r borta en eller tre veckor. Å alla tekniska pryttlar… Ha med allt tekniskt som handbagage!

  1. VĂ€dret har vĂ€xlat fort igen…
   Det blir ett slags handbagage för mig Ă€ndĂ„, fastĂ€n vi Ă„ker buss och bĂ„t – bussen Ă€r med hela tiden. Stora kappsĂ€cken kan vara dĂ€r, sedan har jag en ryggsĂ€ck som jag klarar mig med pĂ„ överfarten frĂ„n Åbo till Sverige. Men vĂ€skan med datorn och kameror, kortlĂ€sare, objektiv, laddare… gĂ„r inte att vara utan den dĂ„ jag jobbar frĂ„n resan, och allt kan inte fotas med mobben 🙂

 2. Me again: Nej, nu skrev jag fel. Ni flyger ju inte utan Äker bÄt och buss. Inget handbagage dÀr inte;-)

 3. Det Àr kallt igen och vi har haft nattfrost. PÄ dagen sol men bara 7 grader. Packa Àr inte lÀtt vid denna Ärstid.
  Kramar frÄn oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.