Alla samlar vi på nåt

Och jag samlar på avlagda svettiga spelskjortor. Som jag, eller i och för sig hela min familj som består av två personer, lagt ner betydande summor på.
Men är man en supporter, så är man det med besked. Och i dag gäller det för Tor i innebandyligan. Att avsluta grundserien med en hemmaseger skulle inte kännas helt fel.

Efter avslutad säsong, eller senast inför den nya säsongen hösten 2011, brukar spelskjortorna säljas på auktion. Mera pengar skulle föreningen ju få in om den sålde strumpor, sportskor och shorts också.

Kalsongerna marknadsförs faktiskt ibland under matcherna. Tror att det i synnerhet är under TV-matcherna. En av de officiella sponsorerna är nämligen Black Horse. Hur månne idén om att auktionera ut dem skulle tas emot? Säkert med blandade känslor. Många kanske skulle vilja ha dem i sin samling men ingen skulle våga lägga ett bud. Inte då systemet är sådant som det var i höstas. Att speakern ropade ut inför hela den femhundrahövdade publiken ”och högsta budet för Salminens skjorta har lagts av Liljendahl”.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.