About

Jag som skriver här är författare, frilansjournalist med eget företag och sedan den första augusti 2019 chefredaktör för ultralokala tidningen Nya Östis.
Jag heter Carita Liljendahl och bor i världens bästa stad, lilla Lovisa i södra Finland.

Jag började blogga 2009 och skrev då mycket om vad som rörde sig i huvudet på en författare. Således hade nyhetschef Adrian Debutsky då också saker att säga till om. Han är huvudperson i mina böcker Horny24, Uppdrag Utrotning och Skuggor av svek. Mera om böckerna kan ni läsa på http://www.debutsky.fi. De finns dessvärre inte mer till salu eftersom upplagorna är slutsålda.

I maj 2014 gick jag igenom en smärtsam skilsmässa. Men jag klarade den, lyckades bygga upp mitt liv igen och har gjort en hel massa sådant som jag knappt vågade drömma om innan.

I dag handlar bloggen om min vardag och om mitt jobb som är en livsstil. Jag skriver om stort och om smått, om glädje och om sorg.

8 reaktioner på ”About

 1. Adrian skulle så gärna rädda er jul. Om han fick bestämma skulle jag bli tjänstledig och ägna all tid åt Mannen med stort M 🙂

  Dessvärre lever jag inte på mitt författarskap och nu finns det fler än en person som sagt att jag MÅSTE försöka bli utgiven på ett förlag. Så jag ska väl försöka med det igen.

  Är bara lite rädd för att då jag redan på eget förlag skapat Adrian och inledningen till en triologi, som kanske inte blir lika stor som Stieg Larssons but who knows… och inte vill jag dö heller innan allt är klart… så…

  Min stora förhoppning är att Adrian nummer tre kommer ut till våren 2010 .

 2. Har suttit med frukostmackan och läst en massa inlägg och önskar att jag hittat hit tidigare. Fanns så mycket jag vill kommentera men jag tror chefen blir glad om jag dyker upp en stund på jobbet 🙂

  1. Vad roligt att du hittade mig för då hittade jag också dig. Ska så småningom läsa in mig där också – finns ju många trevliga bloggar, gillar att hitta guldkornen. Kram!

 3. Carita, I love your Blog! You should give a ”Blogging-course” in MI, I would be the first to join!
  Hello from our friend Mumin, he is sitting in the kitchen, happy he did not end up in the trash! 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.