BILDER från resan

Äntligen äntligen tillbaka
i civilisationen på Åsen i Lovisa! Internet fungerar, bildöverföringen är snabb, tacka vet jag vår moderna teknik. Lovade lägga över en del bilder och här kommer de. Stora bilden, Clean Completed. Min favoritserie på parfymhyllan. Nu har jag alla fyra. Lyxiga Lidingö är en vy tagen från hytten på lördagsmorgonen. Rätta mig om jag har fel, men jag tror det är Lidingö och där finns ju en massa tjusiga villor. Lika kul att beundra dem varje gång man åker över till Sveariket.
Gåavstånd Gustavssvärd är tagen i morse, söndag 20 februari. Kallare och mera is har vi nog i Finland, sedan får svenskarna säga vad de vill :-)
Bästa Borgå-bilden får mig att minnas min ungdom för trettio… nej, alltså för… hmmm… tre år sedan. Ja, för tre år sedan. Då brukade vi fråga ”Vad är det bästa med Borgå”. Svar: ” Bussen till Lovisa”. Hahahaaa!
Och sedan sist men inte minst, Sverige-shoppat. Bilden är suddig men det blev en tunika, svarta leggings, kexchoklad, två dagbokshäften och gratisprover med hudkrämer som Åhlens kastade efter mig.
Eftersom jag tvingades bära allt själv blev det ganska återhållsam shopping den här gången 😀

6 reaktioner på ”BILDER från resan

  1. Jag älskar också Clean. Precis alla är goda, men nu just har jag bara Shower Fresh.
    Mycket intressant för dig att veta? 🙂

    1. Ja, dom är ju rätt olika i alla fall – Clean parfymerna. Vissa passar vissa dagar bättre än andra. Men då jag hade tre och gillade alla blev det ett MUST att ha alla fyra i samlingen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.