Blandade foton, första inkörningen av Icebugs

Gamla brännvinstornet i Garnison, som ett korsvirkeshus från Tyskland 🙂

En kortare runda runt ett kvarter för att testa Icebugsen. De är ännu lite hårda i skaften så jag måste testa med tjocka yllestrumpor i dem nästa gång. Kanske också gå korta rundor med nabbskorna tills de har mjuknat lite?

Jag var försiktig i början, vågade inte riktigt lita på att jag inte skulle ramla. Men steg för steg kändes det bättre och säkrare. Och bara jag gått in dem så att de mjuknat upp och kanske börjar ge efter lite ska det nog bli bra.

Jag kommer att gå såväl med de gamla vanliga vinterkängorna som med dessa nya.

Haft mycket jobb alla dagar. Men det har inte hindrat mig från att ta kvällspromenaden. Tvärtom. Jag VILL ut, för att komma bort från datorn, få frisk luft och styrsel på tankarna 🙂

Antal steg
Söndag 27 november:
2650
Måndag 28 november: 3578
Tisdag 29 november: 3184

18 reaktioner på ”Blandade foton, första inkörningen av Icebugs

 1. Oj så mycket snö det ligger kvar hos dig. Här regnade det idag och snön är så gott som borta. Men bra att du gick in Icebugsen. Ställ dom nära ett värmeelement innan du sätter på dom. Då blir de mjuka direkt. Men ett part ”tjocka” raggisar är ju nästan ett måste;-)

  1. Vi har nog inte mycket snö, egentligen bara 3-5 cm om ens det. Men det här är lagom och vi har runt +1 grad just nu.
   Tack för tipsen med raggisar! Värme-element har jag hemma men aldrig påslagna, inte ens om vintern, här blir för varmt då. Brukar vädra varje dag 🙂

 2. Mina icebugs börjar bli gamla, måste gräva fram dem och försöka med en egen ”ryck upp dej”-kampanj. Det är alltid så här i november, t.o.m värre nu än förr. Skor är besvärliga, har en vrist som jäklas utan att det går att förutse. Kunde placera dina bilder, mycket intressant när du varierar vinklarna!

 3. Jag borde nog skaffa mig såna där icebuggs jag också, men jag har ganska bra broddar som jag litar på och de är lätta att ta av om man ska in i någon butik.
  Trevlig kväll!
  Kram

  1. Broddar är också bra – bara lite mer opraktiskt att tvingas ta av.
   Med de här skorna får man gå in i ganska många affärer, men jag tänker bara använda dem på promenader.
   Kram!

 4. Kul att se hur Icebugs ser ut! Har hört om dessa, men inte sett ett par förut. Tror inte de säljs ‘over here’. Eller jo, säkert, men de ser säkert annorlunda ut. Gissar att de nog mjuknar ju mera du använder dem. Bra jobbat med stegen! 💪

 5. De där icebugs-kängorna ser onekligen väldigt praktiska ut för vädret i norr! Bra du säkrar upp så du inte halkar eller fryser på dina promenader. Skönt du vill ut!

 6. Så vitt och vackert ni har det.
  Härliga stadsbilder här och i inlägg nedan, gillar dem.
  Jag har också tänkt köpa icebugs, de verkar funka.
  Ha det fint!

 7. Fina stövlar och dom är säkerligen jättebra..och promenader i största allmänhet är verkligen nödvändiga eller i alla fall att röra på sig..jag kommer sällan upp i typ 10.000 som det tjatas om överallt det blir mellan 3.000 till 7.000 om dagen beror på vad jag gö.. huset du fotat är verkligen fint..kram..🤗

  1. Jag kommer bara upp till 2600-3800 de dagar som jag jobbar 9-10 timmar. Men bra så! Att jag kommer ut överlag.
   Tidigare kunde det gå en dag eller två att jag inte ens var ute!
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.