Blomster till mamma

I maj månad blåste det och var kallt. Min mor kände inte för att skaffa blommor till gården och trappan då. Men nu var det dags, och nu gäller det också att passa på medan det finns ett större urval. Lunchtimmen användes till detta och så hann jag spola pollendamm och måsskit bort från bilen på gården där bilens ägare bor. Shellstationen där jag lät tvätta bilen i automat förr finns ju inte längre.

Köpte Mårbackapelargon till mig själv, en sådan som syns här i förgrunden. Man kan inte ha för många pelargoner!

+18 grader, mestadels sol, härligt sommarväder. Jag tycker om då det blåser 🙂

10 reaktioner på ”Blomster till mamma

 1. Pelargoner hör inte till mina favoriter, troligen på grund av att alla väljer just denna blomma. Den ”gula veckan” hade vi förra veckan. Fick dammsuga balkongen då. Bilden slapp jag spola av, då det regnade för fullt en natt och bilen blev ”naturligt ren”;-)
  Jag gillar också när det blåser – lagom. Då slipper man ju svettas;-)

  1. Ja, det ska förstås blåsa lagom 😀 Det tycker jag med.
   Pollensäsongen tycks pågå ganska länge här, olika träd och buskage släpper det gula ifrån sig olika tider.

 2. Jag har hela mitt köksfönster fullt med mårbackor nu. Två har börjat blomma och flera är på gång. De är verkligen härliga och när de blommar som bäst brukar jag plocka blommorna och sätta upp på Åkes grav.
  Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.