I dag gladde posten mig

Man får ju inte så ofta paket eller brev eller andra små överraskningar med posten i dag. Mest är det reklam och ibland någon faktura. De flesta fakturorna får jag via nätbanken dock. Och ja, då och då dimper det ner någon veckotidning.

Men i dag fick jag en överraskning, och en grej som jag hade beställt.

Ett bokmärke och en praktisk Klipsutin.

Bokmärket fick jag i samband med ett annat ärende vi skötte brevledes med Daniela. Tusen tack för den fina och personliga överraskningen!

Grejen bakom ugglan har det finska namnet Klipsutin. De finns i massor av former och färger. Vill du bekanta dig närmare med dem hittar du dem här. Jag fick syn på dem via en annons på Facebook. Tycker de är såväl vackra smycken som praktiska prylar. Jag har flera plagg som jag behöver knipa ihop på olika sätt, och det är där Klipsutin fyller sin funktion.

Trevligt var det också med en handskriven hälsning av företagaren som tillverkar spännena.
Ett varmt tack för din beställning Carita, önskar dig en vacker höst!

19 reaktioner på ”I dag gladde posten mig

 1. Intressant! Jag som använder sjalar hur mycket som helst fick något att tänka på. Samtidigt som jag alltid tänker ”Vem skulle ha nytta av/bli glad åt…”. funderar lite till! Snart får du kanske ”reklampengar” av tillverkaren, om alla reagerar som jag…

  1. Hahaa, nä jag tror inte jag vår nån bonus, men jag som inte gillar prylar överlag tyckte det här var en praktisk sak som jag kan ha nytta av 🙂
   Berätta / visa på bloggen om du köper!

  1. Ja, sidan var ju bara på finska – kanske där fanns nåt på engelska – men fina och praktiska klämmor, lite under 15 euro blev det med frakt i fin liten låta i kuvert till hemadress.

 2. Jösses, den där klipsutinen kunde ha haft som ”gissa vad” fråga. Ingen hade knäckt svaret.
  Nåja, inte jag i allafall hehehe…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.