Naturen levererar

I dag hade jag lyckan, förmånen, att få tillbringa flera timmar i närheten av havet. Bästa sättet att koppla av. Jag måste inte jobba på söndagar, men jag glömmer själv att det är så – om jag inte åker bort hemifrån, lämnar bordsdatorn 🙂

Här går vi faktiskt till skogs för att äta lite efterrätt – bär!

17 reaktioner på ”Naturen levererar

  1. Havet är verkligen speciellt. Lappländska fjällen har samma effekt på mig. Älskar både havet och fjällen och känner ett behov till dem. Lite svårt att tillmötesgå både och då man väljer boendeplats. Närheten till havet blev mitt val. Och längtar till fjällen!!! Hahahaha
    Kram

      1. Kanske. Mamma kommer från lappländska fjällen, pappa från småland. Varit på semestrar hur många gånger som helst åt båda håll. Här har jag bott i hela mitt liv med närheten till havet.

  2. Havet är underbart tycker jag också, jag står helst på stranden och njuter av havet och i naturen bredvid. Jag är lite rädd för havet och vindarnas krafter om jag är på en båt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.