Vårstädning bland alla lösenord

Narcisserna i förgrunden på bilden har slagit ut. Det gick på ett par dagar. De håller ju inte så länge, men jag älskar det här små solarna ❤

I dag har jag avlastning på jobbet och behöver inte sitta vid datorn hela dagen. Veckans tidning blev klar igår, och jobbet med nummer 13 börjar direkt efter det. Men just i dag behöver jag inte syssla med den biten.

Det jag redan har gjort är att jag har snyggat upp mina fem A4-sidor med inloggningsuppgifter och lösenord som har med e-post, webbplatser och så vidare att göra. Allt hafsigt handskrivet som efterhand hade skrivits in fick jag renskrivet i dag.

Har ni tänkt på hur det i dag krävs registrering och inloggning överallt? Och vi ska ju inte ha samma användarnamn och lösenord till alla platser.

Om jag avlider hux flux är det lättare för mina anhöriga att avsluta sånt som avslutas bör, och ge vidare viktiga uppgifter till kollegor på tidningen. Allt finns samlat på en plats som ett par personer känner till.

Just nu har jag kycklingfiléer i ugnen. Jag ska ta ett varv med dammsugaren och senare på eftermiddagen gå på massage.

11 reaktioner på ”Vårstädning bland alla lösenord

  1. Sist jag städade bland lösenorden var jag för noggrann och städade även bort kortkoden till bankens inloggningskort. Dumt nog chansade jag och knappade fel så många gånger att det nu är spärrat. Gör inte så!!
    Kram, Ingrid

  2. Vilken energi du haft idag. Lösenord är jobbigt att hålla reda på. Dammsugaren och jag kommer inte överens men Birgitta kan hantera den. Massage är så skönt och jag fick förra veckan.
    Sitter på altanen med kaffe och glass.
    Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.