Vårt lilla stora varuhus, och Mumin planerar!

Ja, det ser ju ut som om det skulle vara folktomt här 😄 Men jag har åter passat på att fota så att inga andra kunder kom med på bild. Suurkirppis (ungefär Storloppiset) är vårt lilla stora varuhus mitt i centrum av stan. Här finns allt från nya grejer till begagnade möbler, kläder, loppisprylar.

Ibland är det så att det jag är på jakt efter, det hittar jag inte. Men jag hittar annat som jag behöver. En ny sats med klistermärken gjorde mig åter barnsligt glad i dag ❤ En liten glasflaska kommer till i samlingen av glasprylar på fönsterbrädet. Där kan man alltid sticka ner en stickling eller en liten blomma.

Köpte också kuvert och vykort, och två rustika ljus som blev namnsdagspresent från mamma till mig.
Jag hade namnsdag i går och fick av min syster en Planner med Muminmotiv. När Muminfamiljen är med och planerar kan det ju inte bli annat än bra!

Att ströva runt där på loppiset en timme, utan att titta på klockan, var en stor lycka för mig.

14 reaktioner på ”Vårt lilla stora varuhus, och Mumin planerar!

  1. Så stort där är! Gissar att det du inte hittar där är inte värt att äga/köpa. Härligt med ett sådant ställa med både nya och begagnade varor. Och självklart kom du inte hem tomhänt:-)
    Grattis på namnsdagen i efterskott:-)

  2. Där ginge jag gärna och letade. Orkade tyvärr inte gå på årets antikmässa och nu har det ju blivit länge sen, med pandemi och allt. Kan tro att du trivdes och kopplade av på loppisen!

  3. Själv är jag inte mycket för loppisar att handla vid, men för med jämna mellanrum urvuxna kläder mm till en loppis som samlar in grejer och sedan säljer. Intäkterna går till mindre bemedlade. Det tycker jag är ett mycket bra initiativ. Kul att du hittade Mumin grejer och grattis på din namnsdag i efterskott! 😃

  4. Vilket underbart ställe! Jag besökte ett par loppisar förra veckan men var denna gång på jakt efter en soffa! har eventuellt hittat en jag gillar. Älskar second-hand o dessutom får man känna sig miljömedveten och nyttig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.