Svenskar bättre än finnar?

– 449 besök på 19 dagar. Det är rätt mycket det. Mer än jag skulle orka med faktiskt om jag var… tja, till exempel prostituerad.

Adrian sitter och filosoferar över antalet besök som gjorts på hans och min blogg. Vi älskar bägge statistik.

Han hade ju en del med det där att göra i första boken (Horny24). Det vill säga med människohandel, prostitution, våld i parförhållanden, sex på nätet osv. Därför tror jag att hans första tanke gled in på prostitution då jag sa att vi haft 449 besök på 19 dagar.

Någon kanske tycker att trafiken på Debutsky´s Blog inte är särskilt tät. Men då beror det förstås på vad man jämför den med. Nån trafficking är det ju inte frågan om. Adrian och jag är nöjda med antalet hittills. Vi tror också att det kommer att öka då ryktet om vår förträfflighet sprider sig 🙂

På Aftonbladets blogg visste vi inte vem som besökte oss. Dessutom slutade statistikmätaren fungera där en dag. För oss kändes det som om någon drog en Guantánamohuva över våra huvuden. Vi skulle inte längre få se och veta något.

De som läser oss här letar rätt på oss. De snubblar inte bara över oss av en slump.

Adriah häller upp ett glas rött åt sig själv och ett glas vitt åt mig.

– Det enda som var bättre med AB-bloggen och Sverige (han har jobbat där, Caritas anm.) var att folk gav mer kommentarer. Svenskar är debattglada. Spontana och raka, mer vana vid moderna medier. Dom vågar slänga in en åsikt på en blogg medan finnen tror att ryssen är efter honom så fort han lämnat minsta lilla spår av sig ute i cyberrymden.

Håller ni med om det?

2 reaktioner på ”Svenskar bättre än finnar?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.