Rån i hemknutarna!

Rånet som skakade Sverige och världen i morse, det där med helikoptern, ni vet. Det har sjeikat om min och Adrians lilla värld också.

Den stulna helikoptern dumpades bara några kilometer norr om mitt andra hem, som ligger i Täby. Jag har inte sett platsen i Löttingelund men den ligger inte långt från Rönninge by där jag firat midsommar och inte långt från Grindtorp i Täby centrum heller… där mina svärföräldrar bor. Skäligen omisstänkta hoppas jag 🙂

– Så du skulle kunna skriva en bok med händelser förlagda till den där trakten, säger Adrian.

– Jepp. Men ingen skulle tycka det vore särskilt trovärdigt. Mörklagd helikopter landar på hustak, rånarna hissar upp säckar med pengar. Lägger ut attrapper för att lura poliserna att deras helikoptrar är bombhotade… Nä du, alla skulle säga att nog har hon fantasi den där Liljendahl men särskilt trovärdig story är det INTE.

– Jag vet, svarar Adrian. Verkligheten överträffar ofta dikten. Liksom mitt liv, eller hur?

6 reaktioner på ”Rån i hemknutarna!

  1. Jag hittar åt er med eller utan länk. 😉

    Om man nu får hylla brott,så måste jag erkänna att det där rånet var riktigt häftigt. =)

  2. Ja, helikopterrånet är häftigt! Adrian kanske skulle låta sin tidning bevaka ett sådant rån med ngon najs tvist om att någon på tidningen eller så, känner en av rånarna

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.