Lokalt rasperspektiv

Traskar längs Trädgårdsgatan rätt ofta. Tänker att det här är min lilla värld. Här går jag med min kamera i högsta hugg. Nästan så jag skäms. Tänk om nån ser mig stanna upp, fiska upp kameran ur väskan. Har hon banne mig inte annat att göra än att ta foton på den här gatan?!?!

Jag hade redan gått förbi den har bamsestora snöhögen som låg mitt på vägen. Sedan tänkte jag hups! jag kunde ha fått det där raset i skallen… och sedan ytterligare en tanke… om jag bloggar om det här kommer folk att tycka det är sjukt, för det som händer i Japan just nu är värre.
Men kanske vi ändå som fotgängare kan se upp – eller som fastighetsägare tänka att det faktiskt finns en risk för att någon blir under den där massan då den rasar ned med ett brak.
Ja-ja… bra var det ju ändå att snön som föll ner täppte till vägbanan precis där. Man får ju ändå inte köra bil i den riktningen.

6 reaktioner på ”Lokalt rasperspektiv

    1. ser du inte snöhögen på vägen?… heh… jag försökte vara diskret och inte peka ut vilken fastighetsägare var skyldig, snöhögen på gatan var STOR coh taket helt tomt

      1. Befinner mig just nu på andra bredd- (eller snarare längd-) grader än ”Lappland” (där det nog lär finnas snö i mängd och massor). 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.