Jyrki och jag

Jag erkänner att jag genom åren som journalist utnyttjat tillfällen då jag träffat kändisar. Jag har låtit någon annan ta foton av mig och kändisen. Samlingen av bilder heter ”Minä ja julkkis – Jag och kändisen”. Vem som har förmånen att vara kändis definierar jag själv.
Ibland blir det lite ”smygfoton” som det här av mig och finansminister Jyrki Katainen. Jag hoppas det inte går för Jyrki som det gick för Håkan (Hemlin i gruppen Nordman). Det vill säga att Jyrki, efter att han plåtats tillsammans med mig, blir misstänkt för någon skumraskaffär.
I samlingen ”Jag och kändisen” figurerar jag med bland andra Remu Aaltonen & Andy Mc Coy, med Niklas Strömstedt, med Kirka, Juice, Pate Mustajärvi, Ville Pusa, Håkan Hemlin.
Sedan har jag också fräckheten att begära autografer av personerna jag definierar som kändisar. Jag hann få en av president Tarja Halonen innan hon blev president. Nu har jag också finansministerns. Månne den är sedlar värd? Eller har han skrivit KALLE ANKA på kortet?

Den här gången blev bilden av kändisföremålet inte den bästa tänkbara. Han är mer alert än han ser ut på bilden. Dessutom är han trevlig och så tycker jag han ser hyfsat bra ut. Men sådant får man väl inte säga utan att bli stämplad som snusktant.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.