4 reaktioner på ”Vackert till påsk

  1. Fina presenter, både från din syster och från dig själv! Jag gillar oxå sånna stora halsband, men har dem tyvärr aldrig, köper dem bara och så ligger de i skåpet och väntar på den där festen som jag aldrig går på..

    1. Ibland blir det ju så, att man tycker nåt är snyggt i affären – för mig händer det med kläder. Provar jag dem inte i affären händer det ofta att det är för stort eller för litet eller inte passar på mig och så blir det oanvänt 🙂
      Men smycken använder jag rätt ofta.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.