Bustrick, men ingen att skrämma

Jo, jag vet. Många är rädda för ormar, och då hjälper det inte att säga att den här inte är riktigt. Den är gjord av trä, men lederna är rörliga, så den ser rätt verklig ut.
Jo, jag vet. Många är rädda för ormar, och då hjälper det inte att säga att den här inte är riktig. Den är gjord av trä, men lederna är rörliga, så den ser rätt verklig ut.

Finns ändå inte så många jag kan skrämma här vid Plagens kiosk. Vädret är varmt och fint, men stranden tom. Kanske för att det arrangeras så mycket annat i vår stad i dag. ”Rosornas charm” och ”Konungen kommer” heter helgens evenemang, och jag visar senare en bild från antikmarknaden.

I kväll blir det rosendans vid Skeppsbron och där väljs också den vackraste rosenklänningen.

3 reaktioner på ”Bustrick, men ingen att skrämma

 1. En orm av trä? En sådan skulle jag vilja ha …
  Låter som rätt trevliga evenemang i staden, även om det gör stranden tom …
  Ska bli spännande att få se bilder …
  Kram

 2. Hejsan Carita !

  Kom att tänka på när jag skrämde ovetandes om hennes ormfobi, när jag var hos frissan i min ungdom.Lade den ovanpå papiljotterna, och Lena såg ormen skrek hysteriskt, då blundade ju hon ett ögonblick och då tog jag bort den, sa hon inbillade sig det.
  En gång till gjprde jag det, då svimmade hon och fick ta ledigt en längre tid.. Tyckte att jag burit mig dumt åt, så jag for till henne,
  hon bodde på den Småländska landsbygden, jag bodde i stan.For till henne för be om förlåtelse.. Ska aldrig göra så mer, fast skam till sägandes så gjorde jag nog det åt någon annan, jag som själv var så ormrädd som barn.

  har fler barndomsminnen att dela med mig,

  Kram Mi

  1. Det är roligt att dela minnen och dra sig till minnes olika episoder. Ibland skäms man förstås för att man gjort något dumt men sällan menade man direkt illa.
   Tycker det var bra att du sa förlåt.
   Tack för att du kom in här hos mig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.