Snart bär det av söderut

Aftonbladets reseguider har vi tidigare om åren haft mycket nytta av.
Aftonbladets reseguider har vi tidigare om åren haft mycket nytta av.

Tidigt i morgon bitti startar resan mot Helsingfors och därifrån ner till Rhodos i Grekland. Vi har varit där två gånger förr, men ön är ju stor – vi har inte sett allt – så jag tror det blir kul den här gången också.

Vi har inte planerat vad vi ska göra där. Egentligen tror jag vi mest kommer att bada, vila, äta och dricka gott, strosa runt. En havsutflykt kanske vi gör, vi brukar gilla dem.

Rhodos kanske klingar dåligt i någons öra eftersom turister rest dit under så herrans många år. Men ön blir väl för oss vad vi gör den till? Det är vår semester, vår lediga tid. Bara det att få bo på hotell och äta ute, slippa planera själv, är ju så himla skönt.

Och så var det ännu en sak…
Man ska ju inte berätta på Facebook och bloggar att man reser bort för vips är tjuven där. Men jag säger väl som jag brukar ”vi har lägenhetsvakt, bekanta som sköter om post och blommor, grannarna vet att vi reser bort” osv. Så det är nog inte värt besväret att försöka bryta sig in hos oss.

Min tanke är att jag skriver blogginlägg och visar bilder från semesterorten. Tills dess – ha det så bra!

9 reaktioner på ”Snart bär det av söderut

  1. Senast bodde vi i hotellet längst uppe på udden mot Turkiet. Tack vare en underbar manlig grekisk guide med hustru från Närpes blev det riktigt bra trots att vattnet var lite kallt i april.

  2. Hoppas att ni får en toppenbra resa och får njuta av livets goda i massor 🙂 Och självklart är det ni som bestämmer hur er semester blir 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.