Fototriss – M som i…

M som i mojito, en mycket fräsch drink jag drack på Alkionis, Ixia, Rodos.
M som i mojito, en mycket fräsch drink jag drack på Alkionis, Ixia, Rodos.
M som i Maintenance (underhåll) och visst var det en viss underhållning för mig att titta på honom. Strandvakt som tog betalt för solbäddarna. "Hej, nu kommer din kompis igen" sa maken min alltid så glatt och förstående :-)
M som i Maintenance (underhåll) och visst var det en viss underhåll(ning) för mig att titta på honom. Strandvakt som tog betalt för solbäddarna. ”Hej, nu kommer din kompis igen” sa maken min alltid så glatt och förstående 🙂
M som i morfar... Lite suddig bild men en av de första jag tog av morfar Benny och första barnbarnet Elise då vi hade kommit hem från Rodos.
M som i morfar… Lite suddig bild men en av de första jag tog av morfar Benny och första barnbarnet Elise då vi hade kommit hem från Rodos.

Länge sedan jag deltog i Fototriss! Och nu fick jag det gjort precis innan tiden för sommarens triss gick ut. På Fototriss-sajten kan du kolla vilka bilder andra har tagit under temat ”M som i…”

12 reaktioner på ”Fototriss – M som i…

 1. Det var väl helt perfekta tolkningar och på din bild nr 2 har du ju inte bara maintenace utan också 2 M som i man!
  Kram, Ingrid

 2. En äkta Mojito är genomskinlig och innehåller ingen annanas (förlåt, kan bara inte låta bli), men det viktigaste var att drinken var god 🙂 Er resa verkar ha varit hur bra som helst 🙂

  Morfar-bilden är klar vinnare i denna triss 🙂

  1. Jo, jag ser också mojiton som genomskinlig, svagt grön 🙂
   De hade massor av mojiton på sin drinklista, men det kändes helt okay och gott var det!
   I dag ska jag gå in och kolla din blogg, brukar läsa fler inlägg på en gång.

 3. Förlåt mig det har blivit totalt fel med bloggen. Jag gjorde en ny blogg igår men tydligen så blev bloggen kopplad till Google + som tyvärr inte så många användare har. Så därför så har jag fått göra om bloggen idag och nu hoppas jag att den ska fungera utan några problem. Man får INTE koppla bloggen till Google + för då får besökaren opp profilsidan idtället för bloggens startsida.

  OBS !! NI SOM VARIT FÖLJARE TIDIGARE MÅSTE REGISTRERA ER IGEN DÅ BLOGGER TAGIT BORT ER NÄR JAG TAGIT BORT GOOGLE+ FUNKTIONEN !!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.