Mysig toa

En toalett behöver ju inte se tråkig ut. Här finns mysbelysning och platsen är både ren och snygg.
En toalett behöver ju inte se tråkig ut. Här finns mysbelysning och olika andra små detaljer som gör toan extra fin.

Borde jag börja presentera toaletter på min blogg?
Nischa mig lite 🙂

Den här toaletten finns på restaurang Ölvin i Lovisa. Små genomtänkta detaljer kan göra en toalett trivsam. Ofta är toaletter ganska sterila. Rena vill man förstås att de ska vara, men de måste ju inte sakna inredning totalt.

Vi brukar fotografera badrummen på alla våra resor. Ja, övriga rum också förstås.  Men kanske badrum och toaletter som är extra fina kunde vara värda att visa här. Nåt skitigt och äckligt vill ni säkert inte se.

12 reaktioner på ”Mysig toa

  1. HAHAHAHAHA- det spåret har jag redan varit inne på! MEN jag inser att jag sparar och samlar på alldeles för många olika saker- allt från golvbrunnar till kyrkotak! MEN toaletter har alltid fascinerat mig! Allt ifrån dom allra finaste man suttit på till utedass och offentliga toaletter!
    OCH jOOO, vi vill se alla sorters toaletter! 🙂

  2. det finns restauranger som börjat satsa på trevliga toaletter, kommer inte ihåg var jag såg en som jag gärna hade velat fota och visa upp… Men motsatser finns ju också, förstås…. Dem kommer främst näsan ihåg…

  3. Jag grämer mig ännu idag, att jag inte hade kameran med, då jag behövde på toan i gamla stan i Nice nära blomstertorget. Har aldrig före och inte efteråt heller, varit inne på en sådan toalett. För att kunna använda toan så skulle man trycka på en knapp. Frågan var bara vilken av de många på väggen ovanför stolen. All text var på franska, men det ordnade sig till sist. Jag har besökt Nice en gång efter det här och då gick vi till samma plats. Men där finns så många restauranger sida vid sida och ingendera av oss kom ihåg vilket ställe det var…….

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.