100-års kalas

Kakbitar på rad.
Kakbitar på rad. Utöver det här bjöds det också på kaffe, saft,  te, grillkorv och pepparkakor.

Finskspråkiga lokala kollegan Loviisan Sanomat firade sina 100 verksamhetsår i dag. Jag har följt tidningen i mer än trettio år och även jobbat i samma byggnad under några år då Östra Nyland och senare tidningen Östnyland delade utrymmen med LS.

Jag gratulerade tidningen i egenskap av privatperson och vän till dem som jobbar där, och som jag alltid på något sätt kommer att se som fina kollegor.
I viss mån samarbetar jag också med LS i dag, som företagare.

Förnyade Östnyland.
Förnyade Östnyland.

I dag kom tidningen Östnyland, som jag lämnade i juli i år, ut i förnyad form. Tidningen går ner från femdagars till tvådagars och blir helt lokal. Dagens nummer såg lovande ut, fräsch layout och intressanta artiklar. Bland annat den här om Loviisan Sanomat som fyller 100 år i år.

12 reaktioner på ”100-års kalas

  1. Stort GRATTIS till 100-åringen. Måste kännas skönt att ändå fortfarande ha ”ett finger med i spelet” i form av freelance. Du känner dig säkert mera delaktig då, eftersom du ju ändå varit anställd på tidningen i många år.

    1. Jag var anställd på Östra Nyland och på Östnyland, men inte på Loviisan Sanomat. Däremot har vi utbytt bilder, jag har skrivit något smått då och då till LS, både innan vi var i samma koncern och efter. Men inte varit anställd där alltså.
      Väldigt goda vänner har jag som jobbar på LS, alltid nära hjärtat ❤

  2. Kan inte gå med på ”Kakor”, de ser mer ut som Bakelser, Jag kan gå med på Kakelser, eftersom de inte är så stora.
    Svante

  3. Oj oj, det här var illa, såååå många kakor på en gång och dom ser goda ut. Skall just gå ut och kommer att passera ett kondis, kommer jag att fixa det eller gå in och frossa, jag blev riktigt sugen. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.