Vacker vägg, del 72

Jag fick inte med hela hotellets namn då jag fotograferade där med mobilen inför ett föreningsmöte förra veckan.
Men jag tyckte det blev lite kul när det på andra bilden står Gerby, för det finns en gård i Östnyland i gamla Pernå kommun som heter Gerby gård.

Här saknas egentligen endast bokstaven Y.
Och här saknas bara bokstaven D. Jag tycker det är roligt att man piggat upp en vägg på det här sättet, variation behövs.

Vaknade kvart i sju i dag, det är ju ljust ute redan då. Nu var det första gången på en vecka som sömnen inte avbröts av hostattacker och jag har kunnat sova i vågrätt läge de två senaste nätterna. Så medicinerna tycks hjälpa 🙂

Lars Keplers ”Kaninjägaren” läser jag slut i dag och efter det säljer jag den inbundna boken för tio euro till den som först hör av sig. Helst önskar jag förstås att du kan avhämta boken i Lovisa, annars tillkommer postkostnader, och boken väger en hel del. Så den lösningen känns inte lönsam.

14 reaktioner på ”Vacker vägg, del 72

 1. Kul med bokstäverna! Trots mitt deckarintresse så har jag inte läst något av dessa författare. Jag började med den första men kände sen att det inte var något för mig.
  Hoppas att solen skiner hos dig också!

  1. Jag har läst alla nu, tyckte Paganinikontraktet var bäst – alla är medryckande, skickligt skrivna, detaljerade, men som sagt – alldeles för våldsamma och smått sjuka ju fler böcker kommer.

 2. Verkligen fint fotograferad hotellskylt och färgerna piggar upp-
  Av Keplers böcker har jag läst Paganinikontraktet som jag tyckte var bra men det har inte bliit fler. Inte ännu. Men visst är de både våldsamma och välskrivna.
  Det finns så mycket att läsa och jag har just nu andra författare som konkurrerar.
  Skönt att du mår bättre och hoppas hostan nu lämnar dig.
  Trevlig helg!

 3. Önskar dig fortsatt god bättring. Här har solen lyst hela eftermiddan. Dags att lämna bloggeriet en stund och gå ut och kolla om det kanske börjat komma upp något i trädgården. All snön är borta nu.
  Ellington

 4. Absolut ÄLSKAR dessa bokstäver på väggen! Man blir glad av dom och de är riktigt fräcka! Köpte ju boken för några veckor sedan på bokrean, å där kostade den sju Euro. Så jag tycker den är aningen dyr, speciellt då du hostat och snörvlat på den;-)

 5. Gillar att bokstäverna har olika mönster och storlek. Verkligen en fin vägg. Deckare är inte min grej. Däremot slukar jag allt annat. Både som fysisk bok och ljudböcker.

 6. Gerby ligger ju norrom Vasa, hör väl till Vasa nuförtiden, Strömsö ligger också där i närheten – – ja, jag är inte så bekant med Vasas geografi mera, staden har vuxit åt alla håll sen den var ”stan” för mig… Men Gerby finns där! Har aldrig kommit att tänka på De-Gerby under alla mina år här… Kunde ju bli något häftigt…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.