Dags att ta det lite lugnare

Symbolbild. Från en gång i våras då jag var på underbar reikibehandling.

Tio dagar av intensivt arbete ligger bakom mig. Det har varit allt från artiklar till olika projekt och layoutjobb. Det sistnämnda har varit roligt att återuppta efter några års paus.

Men då jag natten mellan tisdag och onsdag drömde om sidorna jag skulle fylla, och om olika problem som uppstod, då insåg jag att nu är det dags för vila. Dessutom drömde jag samma natt att jag mördade några innebandyspelare… Mycket oroväckande!

Jag har en del saker inprickade också för i dag och kommande dagar. Men mestadels är det sånt som inte har direkt med jobb att göra. I morgon får jag äntligen hjälp med att flytta några möbler här hemma. Efter det kanske jag så småningom kan börja få saker på sin rätta plats också.

14 reaktioner på ”Dags att ta det lite lugnare

 1. Mörda hockeyspelare. Det var bra🤣🤣🤣 jag vet Att många gillar hockey men jag tycker det är en våldsam sport. Jag skulle i te sakna dem.

  1. Hockey, ja – det är en ibland rätt våldsamt sport.
   Men innebandy! Det är en snabb sport men inte med puck och hjälmar, och det var Lovisa Tors spelare jag stack kniven i… usch, en sådan mardröm!

  1. Jag drömmer massor! För det mesta knasigt, inte så ofta mardrömmar, men smått obehagliga nog som den här jaga och döda-drömmen.
   Det mesta som jag drömt minns jag, men om jag inte genast berättar drömmarna, eller antecknar ner dem, så bleknar de och försvinner.

 2. Hu, vissa drömmar kan sitta kvar hela dagen om det vill sig illa. Skönt att du kan vila lite eller göra något helt annat än jobba i alla fall.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.