Gardinen kom på plats

… jag känner att det hände med livet på spel.
Att klättra i den här åldern, särskilt då man bor ensam hemma, är inget att leka med 😀 Jag hade mobiltelefonen nära och tänkte att om jag inte klarar av annat så kanske jag kan få iväg ett nödsamtal om jag ramlat.

Gillar inte gardiner så där överlag men den här funkar som textil mot väggen.

Vatten på kvarn blir det för bloggarvännen BP som undrar varför jag klär mig mest i svart och vitt. Även heminredningen går i svart, vitt, lite grått, lite brunt och stål/metall.

Jag hade rätt länge tänkt att jag ska få upp den här extra gardinen mot väggen. Den döljer (nästan) två vattenrör.

Och det som syns i fönstret är inte supermånen 😀

29 reaktioner på ”Gardinen kom på plats

 1. När jag var yngre hade jag inga problem med att klättra på stegar, och byggnadsställningar, men nu är det läskigt att stå på en stol.
  Svante

  1. Det är ett vädringsfönster, så kallar vi dem i Finland.
   Jag öppnar det varje dag, även då det är kallt ute såsom nu. Åtminstone innan jag går och lägger mig, då vill jag att det ska vara svalt (har duntäcke).

 2. Hahaha! Det var modigt gjort. Hoppas du klättrade upp på en stege och inte ”bara” på en stol, något jag slutat med för ett antal år sedan, då en granne hade ramlat…
  Det är nog den första gardinen du visar upp;-) Trodde du och jag var ensamma om att INTE gillar gardiner;-)

  Hahaha – vatten på kvarnen:-) Tycker du det;-) Nu anser jag ju att det är en himla skillnad mellan kläder och gardiner. Jag menar jag älskar limegrönt, men inte klär jag mig i den färgen;-) LIla och orange plagg däremot äger jag några.

  Svart som ”klädfärg” är ju otroligt vanlig, speciellt under vintern. Japp, även jag äger en svart dunjacka. Däremot tycker jag att svartvita kläder ofta inte speglar kvinnans personlighet alls. Förut var ju alla bankanställda klädda formellt i svartvit, för att inte glömma alla kvinnor i den offentliga sektorn i England till exempel.

  Det har som tur är luckrats upp rejält. Mer färg åt folket! De flesta blir glad när de ser färgglada plagg, och jag själv blir gladare jag med. Gerd är ett typexempel på hur fräckt man kan klä sig. Förresten duger du absolut som du är som person och personlighet. Det har ingenting med kläderna att göra heller;-)

  I Täby Centrum får du din ”Personal Shopper” utan kostnad. Det är bara att boka en resa.

  PS. Det blev då en himla lång kommentar. DS.

  1. Hahaa – tack för den långa beskrivande kommentaren 🙂
   Vi verkar INTE vara ensamma om att inte gilla gardiner, åtminstone Anki som kommenterat här sällar sig till skaran.
   Och hahaa, ja inte klär vi oss i gardiner heller! Klart det är skillnad, jag gillar lime och många starka färger men känner mig inte bekväm i så mycket annat än svart och vitt och grått.
   Det stämmer att de färgerna inte speglar personligheten, men som sagt – jag tycker de gör mig lite slankare, och bekväm vill jag känna mig.
   Jag ska dock ge färger en chans och det där med Personal Shopper gratis i Täby låter bra – jag tänkte komma dit på våren!

 3. Visst är det skönt när man kan få odla sin egen stil! Bor man ensam så gör man PRECIS som man vill 😀
  Din uppsatta gardin går i stil med din bloggtapet 😀 där ser man. Och det blev snyggt.
  Kram!

   1. Läste 😀 och ja, jag äger en del svarta plagg numera, men det är ENBART för gospelkörens skull. Som kyrkvärd klär jag mig i färg 😀 det trodde nog ingen, haha.

 4. Snyggt med gardin som inte skymmer fönstret! Jag skulle gärna slippa gardiner, men Lasse vill absolut att de ska finnas där, så OK då … för husfridens skull 🙂

  1. Ja tänk att du och jag är två kvinnor som helst slipper gardiner. Min ex-man ville alltid ha gardiner eller åtminstone kappor, så jag gav efter.
   Nu då jag bor ensam blir det som jag vill 🙂

 5. Jag har ett starkt ointresse för gardiner, när de väl är uppe hänger de där hur länge som helst. Men gardiner göra stor skillnad i ett rum, så jag önskar mig ett större intresse.

  1. Jag har också bara två gardiner, just dessa i spets. Har aldrig känt intresse för att byta till påsk och sommar, höst, vinter och jul 🙂
   De hänger kvar länge, någon enstaka gång kan jag komma för mig att tänka… de borde dammas av, tvättas? 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.