9 reaktioner på ”En av mina svagheter…

  1. Krukor tycker jag att det är svårt att ha den principen med. Det dyker ofta upp behov att hitta en kruka att plantera ditt och datt i och då finns det krukor i olika storlekar i källaren. Visst ska jag ändå rensa ur, då blir det sådana som jag inte har använt på länge. Snygg kruka du hittade!

  2. Det var en vacker kruka. Har inte bytt krukor på några år men tidigare hade jag krukor i samma nyans som gardinerna.
    Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.