En chokladkalender till påsk!

Precis när jag satt och funderade vad jag skulle blogga om i dag hörde jag posten dimpa in genom brevinkastet. Utöver lite reklam och en svensk veckotidning låg där två påskkort – tack för dem ❤ Alltid lika roligt med små vårhälsningar!

Dessutom fanns där ett brev från Sverige som innehöll en liten chokladkalender. En sådan har jag aldrig sett tidigare! Tack till bloggvännen som då och då kommer i håg mig med små gåvor och roliga kort ❤

13 reaktioner på ”En chokladkalender till påsk!

 1. Så kul att få vykort, kan inte minnas när jag fick ett senast :-O
  Choklad påskkalender har jag inte heller hört talas om, så grattis! 🙂

  1. Jag tror att Sverige åter är föregångare på kalenderfronten 😀
   Sällan man får vykort numera, därför brukar jag satsa på att skicka själv, då vaknar många och tycker det är kul, och skickar själva.

 2. Vykort, påskkort och julkort är så kul men tyvärr har dessa traditioner försvunnit. Påskkalender med choklad har jag aldrig sett. Brukade skicka alla olika sorters kort men när jag inte fick tillbaka slutade jag. Har en gammal arbetskollega från Malmö tiden och vi skickar vid alla tillfällen.
  Önskar dej en trevlig dag och Minton skickar en puss

  1. Tacka Minton för pussen! 🙂
   Visst är det tråkigt att man inte längre skickar så många kort… jag försöker hålla liv i traditionen.
   Digitala kort är ju inte alls samma sak.
   Kramar till er!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.