Guess what – vad ska hända?

Länge sedan jag hade en gissningstävling på bloggen.
Nu får ni gissa vad som ska hända med det här materialet.
Jag tror att en gissning kommer att stå över alla andra, men det finns bara ETT svar som är helt rätt.

Jag har kommentarsgranskning på och släpper ut alla kommentarer först i morgon kväll, och korar vinnaren då 🙂

21 reaktioner på ”Guess what – vad ska hända?

 1. Adrian kom på besök på fredagen, och han vet ju har jag älskar Dry Martini, som alla vet är jag en Bond-fan! Adrian bjöd mej på en Dry Martini, men inte en drink, utan en hel flaska, och det blev lite för mycket av det goda. Jag ville naturligtvis tacka för hans omtanke och tänkte att jag gör en Mojito åt honom. Det passar ju bra att drömma sig bort med cubanska rytmer och en Mojito i dessa mörka November-kvällar. Allting är klappat och klart, Gloria Estefans underbara rytmiska musik spelas upp, hon är ju från Cuba. Jag har rom och allt annat, men så inser jag plötsligt att jag har ingen färsk mynta… Jag håller på att göra en julkrans av lingonblad, så jag får en idé. Om jag spetsar Mojiton med lite extra rom, märker Adrian inte att jag satt lingonblad i drycken istället för färsk mynta….

 2. Det blir en sådan där adventskrans som antingen hamnar på ytterdörren eller utrustas med fyra ljus och hamnar på ett bord.

 3. Svar: inlinkz är en oberoende plattform som många (inte bara de som använder bloggspot/blogger) använder för att man ska lägga upp sin länk gratis. Inlinkz (https://fresh.inlinkz.com/) har ingenting med blogspot att göra. Även jag måste vänta i 10 sekunder på alla som lagt upp bidrag till teman som Sanna lägger upp oavsett om de använder blogg.se, blogspot.com eller som du WP.
  Inlinkz började med det ofoget för cirka 2-3 veckor sedan. Fruktansvärt irriterande, då de ju lägger upp reklam också som man ska stirra på i tio istället för fem sekunder.
  Självklart kan man undvika ”skiten” genom att följa ens egen blogglista, vilket jag gör för det mesta.

  1. Jag svarar åt dig redan nu, eftersom du inte deltar i gissningen (gissningarna och rätta svaret lägger jag ut senare i kväll).

   Men jo, det jag skrev om hos dig var inlinkz (jag kom inte ihåg rätta namnet), och jag förstod sedan att det hängde ihop med länkningar.
   När jag tänker efter har jag bara tillsvidare stött på det här då jag kollar andras bidrag i Sannas fotoutmaning.
   Irriterande, men förstås inte hennes fel – och bra att man kan undvika det genom att göra t.ex. som du, skapa egen blogglista.

 4. Jag är väl sent ute … det enda jag kommer på är en krans av lingonris och det är jag nog inte först att tro … 🙂
  Önskar dig en fin andra advent!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.