Jag klipper gräset…

… och det doftar så gott! Det är ju riktigt gräs, och det måste friseras, annars ser det lika vilt ut som mitt huvud då jag väntat på frissa i sex veckor 😀

Gräset växer fort och det är inte så lätt att hålla jämnt men man gör så gott man kan 🙂

Den här kvisten med fjädrarna fick jag av en liten påskgumma som ringde på dörren med sin mamma i går. Inget godis hade jag hemma, så jag frågade om jag fick lägga några slantar i påskgummans kaffepanna och det fick jag.

Jag hoppas att jag inte skrämde den lilla häxan för jag hade hårrullar i håret då jag öppnade dörren 😀 Jag har inte fått besök av små påskhäxor på många år, och mest bor det äldre personer i det här huset. Men nu även en familj med barn och det är roligt!

20 reaktioner på ”Jag klipper gräset…

 1. Portkod hos mig, därför slipper jag påskkärringar/gubbar som ringer på. I min port bor en barnfamilj, men dom är ännu för små. Om några år måste jag kanske börja se till att ha påskgodis hemma till dom. När jag bodde kvar i huset hittade inte barn dit. Jehovas vittnen däremot hittade tyvärr dit.
  🙂🤗

  1. Vi har summer som man bör trycka på där nere vid dörren utomhus.
   Men bor man i huset är man ju inne och jag tror att det här var relativt nya invånare i vårt hus.
   Väldigt trevligt med besök av den lilla häxan i alla fall ❤

 2. Här kom det inte påskhäxor alls, så jag fick äta upp deras godis själv!
  Snart är det dags att klippa gräset här också. 😉
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram, Ingrid

 3. Inga påskhäxor hos oss heller. De hör Finland och Sverige till. Inte USA! Och ja, gräsklippning både i liten och större skala doftar sommar!

   1. Min påsk gick åt att måla om här hemma. Insåg att jag har alldeles för många saker och för lite lägenhet.
    Men nu rensas sen också. Kommer nog ta hela kommande året.
    Ett rum är kvar att måla det gör jag som första maj projekt. Yäh.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.