Veckans ord – BLAD

Jag vänder ett BLAD och läser en sida varje dag i boken ”Ovillkorligt älskad” av Henri Nouwen. Många kloka ord som ger mig vägledning och styrka.

Krukväxten prickblad har vackra BLAD. Den har glatt mig i årtionden och den är otroligt lätt att dela, så att stammarna blir nya växter i nya krukor.

Veckans ord i Mrs Susannes utmaning är BLAD.

20 reaktioner på ”Veckans ord – BLAD

 1. Vänder blad gör vi lite till mans men ibland mer än ett om dagen. Din krukväxt har verkligen vackra blad, den ser frisk och fräsch ut. Ha det gott!

 2. Vilken vacker bild på boken! Så du läser bara en sida per dag, då lär boken ”hålla” i många månader;-)
  Blomman verkar vara lättskött också:-)

 3. Jag blev nyfiken på din bok så jag googlade. Förstår att den ger vägledning och vishet, vem behöver inte det? Trevlig helg

 4. Boken du vänder blad i verkar spännande. Gjorde som Paula och ”Googlade”. Och en sida per dag med lite tankar är nog bra.
  Förr hade jag också en del gröna växter men sedan en hel del år tillbaka så finns det endast orkidéer här hemma och i olika varianter. För det är de som klarar sig när vi är borta.
  Trevlig helg

  1. Vad härligt att orkidéer trivs hos dig.
   Jag tror det är för varmt och torrt i våningshuset här som jag bor, och lite för mörkt om vinterhalvåret också, för mina orkidéer bara dör.

 5. Boken ser ut som en diktsamling när man kollar på texten på bladen. Ingen expert på blommor men nu vet jag att jag haft en prickblad i köket. Men den var tyvärr i plast.

 6. Ett fint inlägg med olika sorters blad. Jag längtar tills vi får se de gröna bladen på träd och buskar utomhus men än så länge får vi nöja oss med krukväxternas blad.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.