M som i mulligt, medelålders, mänskligt

Det är knappast de orden som redaktionen på tidningen M tänkt på, men de bara ploppade fram på skärmen hos mig.

Jag köper inte ofta magasin eller veckotidningar. Helt enkelt för att jag inte hinner läsa dem. Min mamma prenumererar på Året Runt till mig, får den i julklapp. När jag läst dem får hon dem och hon löser så gott som alla korsord. Skärpt är hon på det sättet, fastän hon blir 86 i sommar.

Ibland behövs sådana här rubriker.

Här har man tydligen lyckats i sin marknadsföring för att fånga mig 😀
Så ja… jag köpte denna tidning i dag.

Mogen kärlek. Ja, jag har inte gett upp hoppet om att finna den.
Bra att man även skriver om MÄN som kan gå ner i vikt, och inte fokuserar på kvinnors bantning. Men jag har aldrig uppmanat någon jag varit tillsammans med att gå ner i vikt och kommer inte att göra det heller.

Sexleksaker! Hahaa, den rubriken ser jag först nu, tro det eller ej, men den såg jag inte i affären.
Vårens XL-mode och Psykologens råd när världen är otrygg kändes som något jag ville läsa.
Och VÅRKÄNSLOR! Kanske dom infinner sig 😉

Jag vill inte göra reklam för ett visst klädmärke, men den här bilden gillar jag. Här finns mest mulliga människor. En enda i svart baddräkt och svart hatt är ganska smal, men alla andra… härligt! Och barnet äter en varmkorv med bröd!

17 reaktioner på ”M som i mulligt, medelålders, mänskligt

 1. Jag gillar generellt reklam som tydligt visar olikheter. Det behövs som motvikt till de normativa vita slanka modeller utan funktionsvariation 😉

 2. Härligt med reklam med vanliga människor i! Jag är som dej, skulle vilja hinna läsa tidningar, prenumererade ett tag på Tara, och sen på M magasin, men jag hinner knappt läsa dem, och Tara upprepade sig så tröttnade på den.
  Ha det gott!

 3. Ja, dessa rubrikmakare är duktiga;-)
  Rubriken med sexleksaker var aningen liten för att attraheras av den. Bra där!
  Bilden med vanliga människor istället för dessa trådsmala falska skönhetsideal gillar jag skarpt.
  Å så du som gillar svarta kläder. Kolla på bilden! Vem som bär svart och vem som har roliga färgglada plagg på sig!

  PS. Vad gäller att gå ned i vikt så vill jag ge Aftonbladet en liten eloge. För i den tidningen finns lika många män som kvinnor som har gått ned i vikt. DS.

  1. Jag tycker att man inte ska behöva gå ner i vikt – bara om man själv mår extremt dåligt av sina extra kilon.
   Allt för mycket fokuserar idag på utseende… men kanske något också förändras under och efter corona?

 4. Precis som jag. Mullig medelålders mänsklig 🙂 Skavanker kommer med åren på både människor och saker. Jag har gett mig tusan på att acceptera att livet sätter sina spår. Jag köper o läser Allars gillar den tidningen för att de är lite noveller i den. Hinner aldrig läsa långa böcker så då är en veckotidning ett bra alternativ. Mogen kärlek – den finns jag mötte min i mogen ålder 🙂 Hoppas du med kan finna den. Vipps så dyker de upp ❤

  Kramiz

  1. Ja, jag lever på hoppet – att det ska finnas nån som tycker om mig sådan som jag är.
   För det där med skavanker är viktigt, att man får ha dem. Det har ju tagit tid och kostat pengar också att skaffa sig runda former 😀
   Kram och tack för din peppande kommentar här!

 5. Det låg alltid ”M” i väntrummet på Karolinska. Alla nummer hade reklam för sexleksaker/spådamer/kolloidalt silver…

  1. Nej men usch då – jag har inte kommit så långt som till annonserna!
   Tycker artiklarna i detta vår/påsk-nummer varit läsvärda så långt som jag kommit (kanske tio sidor).

 6. Min mormor löste alltid korsordet i Året Runt….de sista åren var så darrhänt men hon plitade på. Verkar vara ett trevligt magasin du köpte.
  Kram och må väl!!!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.