Hurraaa – jag vann!

Ni vet hur man ofta reagerar då man får ett mejl där det står ”Grattis – du har vunnit en…” och så må det då vara en telefon, som du ändå ska lösa in för en euro, eller nåt annat som verkar vara för bra för att vara sant.

Nyligen fick jag ett sådant mejl. Jag hade deltagit i en undersökning för Taloustutkimus, så det verkade ändå lite seriöst då jag kom ihåg att jag hade gjort det.

Min gåva var värd 20 euro och jag fick välja mellan en uppsjö av grejor på en webbplats. Vissa var värda fem euro, andra 20, 50, 200 euro och ända upp till ett par tusen euro. Hade jag valt dem hade jag behövt betala skillnaden själv.

Gåvokorten gällde också för det mesta för webbaffärer och för större kedjor typ Gigantti, H & M, Ikea och andra som inte finns på orten där jag bor. Men! Där fanns Tokmanni med och den affären finns i Lovisa.

I dag anlände gåvokortet på posten. Yes! Det funkade, det var sant!

18 reaktioner på ”Hurraaa – jag vann!

  1. Grattis! Så kul att vinna, men jag kan förstå att du tänkte till både en och två gånger innan du började jubla.
    Hoppas att du hittar någonting som du gillar.
    Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.