Kommendantshusets trädgård, stort wau!

Det var varmt här i dag, men jag kände stor glädje då jag såg alla fjärilar, humlor och bin som stortrivdes i den lilla parkträdgården.

Inspirerad av många trevliga bloggvänner blir det flera Lovisabilder i dag.
Lena i Wales säger att hon gärna kollar bilder från Lovisa, och just nu då man inte kan resa helt fritt är ju blogg-resor toppen!

Många som uppmuntrar mig då det gäller marknadsföring av Lovisa är bloggaren BP, Geddfish, Lantlivsbilder, Ingrid, Antonia, Jag, Kristallina, Anki, Minton, Ordodlaren, Kajsalisa, Photo by Susan, Snede, Marbellatanten, Från andra sidan potten, Rabarberpolisen, Min Kreativitet

Det var vanskligt att börja med den listan… för det är klart att jag nu glömmer någon – förlåt mig för det ❤ – men många av de bloggar jag läser finns i min Blogroll på startsidan.

Liten lektion i finska 😀

Det var härligt att se hur det surrade av liv i Kommendantshusets trädgård utanför museet. Humlor, fjärilar och bin ❤

Lite väl varmt var det att vistas där i dag, så jag tog bara några bilder i all hast.

16 reaktioner på ”Kommendantshusets trädgård, stort wau!

 1. Jamen, jag tackar:-) Inte bara för länken utan för att du visar bilder från Lovisa, precis som vi, dina bloggläsare har önskat sig. Hur läckra blommor som helst, speciellt den sista. Tror inte att jag sett en sådan växt förut.
  Vi ska få ”din” värme imorgon och några dagar framöver. Den är mycket välkommen kan jag säga.

  1. Vi ska också ha runt +25 några dagar nu – skönt! Sommaren går så fort.
   Alla mina bloggvänner är värda länkar och nya besökare – jag var bara lite rädd för att glömma bort nån… läser ju många fler än dehär.

 2. Tack för den reklamen! För mig är det härligt att se bilder från Lovisa. Påminner mig mycket om jakobstad förstås med samma arkitektur, natur och väder och närheten till det ljuva havet. Jakobstad grundades på 1650 av Jacob de la Gardies änka Ebba Brahe. När grundades Lovisa och av vem? 🤔

 3. Tack för omnämnandet. 🙂
  Skönt att kunna se vackra saker utan att behöva resa lån väg. Trädgårdarna är nu som vackrast på sommaren. Sen är de lika vackra i andra årstider också.
  Stockrosorna har jag inte gillat i många år. men helt plötsligt så tycker jag att de är hur vackra som helst. Och just den med den djupa nästan svarta färgen är extra tjusig.
  Kram!

  1. Ja, det kanske är en stockros. Det fanns skyltar vid alla växter, men just den här skylten var troligen täckt av grönska på marken, för jag hittade inte namnet på växten.
   Kram!

 4. Krydd- och grönsaksland låter som musik i mina öron på ett sånt ställe. Vanligtvis är det endast rabatter med blommor. Det är klart att insekterna trivs där. Helt underbart!
  Jag har alltid älskat stockrosor. De fanns alltid med i trädgården. Jättefina bilder!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.