Fem frågor, LÄNGD

Visste inte hur jag skulle illustrera veckans fråga. Men en bänk från arkivet över oanvända bilder får bli bra, här finns ju spår av tassar som promenerat – hur långt har de gått? 😀

Frågorna hos Elisamatilda gäller denna fredag ordet LÄNGD.

Vad är det längsta du åkt med bil?
– Det var nog något tag i mitten eller slutet av 1980-talet då jag med min dåtida pojkvän från Nederländerna åkte från Groningen i hans hemland till Marseille i Frankrike på en och samma dag. Sådana minnen!

Vad är det längsta du har sprungit?
– 800 meter i nån tävling i ungdomen då jag friidrottade? Minns att det var förfärligt. Coopertesten likaså…

Hur lång tid tar det att göra dig i ordning på morgonen?
– Om det krävs att jag är snabb är jag klar på mindre än tio minuter. Ger jag mera tid åt mig själv kan det bli tjugo minuter.

Hur länge väntar du på någon innan du undrar var den är?
– Jag är extremt noga då det gäller tider. Kommer man för sent till en träff eller ett möte har man missbrukat andras tid, anser jag. Jag kan vänta fem minuter, beroende på VEM jag väntar på. Går det tio minuter och jag fortfarande bara väntar skickar jag ett sms eller ringer och frågar vad som hänt…

Hur långt skulle du gå för att få som du vill?
– Beror på vilket mål jag vill nå. Jag är beredd att kämpa mycket för att komma dit jag vill, men jag gör inte vad som helst och till vilket pris som helst. Man måste inte alltid få som man vill.

19 reaktioner på ”Fem frågor, LÄNGD

  1. Intressant att läsa dina svar! Ja, vi har våra minnen.
    Håller med dig till hundra på det där med att hålla tiden. Att missbruka det, kanske inte bara en gång, utan ofta, är respektlöst. Man tröttnar.
    Nu tar vi fredag, ha det så gott 😀 fina vän!

  2. Jag bara älskar bänken! Sådana skulle jag vilja se här också!
    Så du gillade heller inte att löpa. Då är jag inte ensam alltså. Kortare sträckor på max en kilometer kunde jag stå ut med, men längre sträckor var en plåga. Men löpning ingick ju i vinterträning när jag spelade fotboll, så…

  3. nonchalant att inte hålla tiden! har just sett 20 000 metersloppet som ledde till världsrekord i Diamond League. nej, löpning är inget för mig. det är jobbigt att se på också.

  4. Tidstjuvar är jag inte nådiga om. Det är oförskämt. Och jag väntar inte mer än 5 minuter. Flyget väntar inte heller så varför ska jag vänta om inte den andra ens kan skicka själv ett sms om läget.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.