Fina blomsterarrangemang

Jag kan fortsätta på Glad måndag-temat då jag visar två blomsterarrangemang som jag tog bilder av i fredags hos min massör. Hon ger nytt liv åt blommorna inomhus. Här har hon en glasskål med vatten i, kärleksörter på botten och röda blommor från rabatten på toppen.

Kärleksörten är ju en tålig växt utomhus, och den blir fin att ha inne också då man plockar stjälkar och sätter i vas.

14 reaktioner på ”Fina blomsterarrangemang

  1. Sitter här och ler….. det kunde varit i min lokal de där blommorna funnits. Jag har alltid en bukett med mig både till behandlingsrum och väntrum – ja så länge jag har något som blommar vill säga. Ha en fortsatt bra vecka!

  2. Då jag såg bilden kommer jag ihåg min härliga kärleksört ihopplockad från vänner i Sverige och tom från min svärmors täppa här i landet ..den växte i åratal och nu enbart på min balkong i stan , den är fin både på sommarn hösten och tom i vas , har haft den i vas till JUL…härliga minnen av en enkel blomma.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.