Hur galet som helst, del 75

Det här konstverket vet jag inte om jag med bästa vilja i världen kan kalla vackert? 😀

Kanske jag skulle fråga Karl Fredrik på Österlen vad han anser 😀 Han brukar skapa överdådiga kreationer, men det brukar nog också vara vackrare än den här som finns i ett litet köpcenter i Borgå.

Det blev att ta till en arkivbild. Det regnar och stormar ute i dag. Telefonens väderapp visar +11 grader.

Egentligen skulle det vara intressant att bege sig ut och låta vinden riva i håret, men får jag ett träd i huvet är det inte lika kul 😀 Dessutom behöver jag vara hemma några timmar till, tills morgondagens tidning är klar.

12 reaktioner på ”Hur galet som helst, del 75

 1. Det var inte vackert tror att både du och jag fixat något finare.
  Låter inte kul med sådant väder men du behöver ju inte gå ut.
  Kramar från oss

  1. Imorgon har det lovats LITE bättre väder, få se! Vill gärna ut och njuta av sol och värme, snart är maj 2021 ett minne blott.
   Kram till dig, klapp till Minton!

 2. I Kårböle blåser det 13m/s i byarna, temperaturen är +13 grader, och solen lyser ibland. Jag lyckades göra fel när jag svarade dig om blomma nr 2, och lyckas inte rätta felet.
  Svante

 3. Det just det som gör att man inte vill ut. Träden är sköra och vill man inte bli träffade. Men imorgon måste jag ut för att träffa läkare och vädret blir ju likadant. Får jag klä mig rätt kanske Gummistövlar eller ett par andra skor som behöver töjas ut lite. 😆

   1. Så är det. Lite översvämningar nu här och var. Några vulkanutbrott till så kan vi börja oroa oss för nedkylningen av jorden.

 4. Den där utsmyckningen är… annorlunda. Skulle gilla den om den bestod av riktiga blommor och inte av plast- eller tygblommor. Det syns inte på bilden. Troligen lika bra.
  Här har det ösregnat sedan klockan 22 igår kväll. Ja, det blåser också och åtta grader på det – nej, jag stannar inne;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.