21 reaktioner på ”Hur galet som helst, del 80

 1. Fullt av jul i en del affärer men tycker det är lite tidigt.
  Vi har haft sol och varmt idag ca 16 grader i min lilla hörna.
  Kramar från oss

 2. Suck och dubbel suck. Såg i måndags att Rusta gjorde i ordning hyllplanen för julpynt. Jag retar mig lika mycket varje år på dessa tidiga julskyltningar, men det hjälper ju inte;-)

 3. Nämen Finland är ju värre än USA! Inga tomtar i affärerna här ännu. Julgranspynt såg jag igår långt bak i affären. Första skall vi fira halloween, sedan den amerikanska tacksägelsedagen och efter det, i slutet på november är det jul, jul och åter mera jul i affärerna. Dock blir det nog tidigare och tidigare även här. Det är synd tycker jag som kristen att hela syftet med julen har blivit så undanskymd. Det är bara det kommersiella som syns. Tyvärr.

  1. Precis. Halloween kommer ju före jul… men nu trängs tomtar med Halloween-rekvisita…
   Tack och lov ingen julmusik ännu.
   Jag tycker också att julens riktiga budskap kommit mycket i skymundan 😦

 4. Helt rätt, choklad ska ätas i tid, 24 dagar för sent kan vara ett riskmoment 😉
  Julsaker i butikerna här med har jag hört fast då vi mest handlar online så har vi missat det helt än så länge.
  Men en ny tomte till hemmet får det nog bli här i år, katterna slet sönder den vi hade innan nyår förra året.
  Hujeda mej 😉

  Ha en fin dag nu.

  1. Ja, tänk – då dom lägger ut askarna så tidigt kan ju chokladen fara illa!
   Det är ok att ni köper en ny tomte 🤣 och så får katterna härja med den till nyår igen 🙂

 5. Suck…. säger jag bara. Vad trött jag blir.
  Kommer ihåg att du åt en adventskalender i protest förra året. Jag har tack och lov inte sett något här än. Kram!

 6. Neeejjj! Inga tomtar vill jag se än, men då får jag nog fortsätta hålla mig borta från affärerna. Men å andra sidan läste jag just att det förutspås bli varubrist till jul och att man uppmanas att handla julklapparna i tid. Jag har minst tio att handla klappar till så…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.