Gårdens lilla gran

Det finns folk i vårt hus som ordnar både det ena och det andra. Jag vet inte ens vem som gör vad alla gånger. Ibland blomplanteringar, ibland något annat. En fin liten gran pryder åter gården och gör i alla fall mig glad. Jag är tacksam för att bo i just det här huset ❤

14 reaktioner på ”Gårdens lilla gran

  1. Vilken fin gran! Det är troligen hyresvärden och personalen som ordnar med utsmyckningarna i ditt bostadsområde. Jättefint. Ser att du har lika noll koll på vem som gör vad i din förening som jag;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.