Öppna trädgårdar, Villa Ekholm

I dag sken solen och det blåste skönt över evenemanget Öppna Trädgårdar. Jag får verkligen sinnesro av att strosa runt i trädgårdar, känna dofter, kolla blommor, träffa andra människor, höra humlesurr, känna solens värme och vinden i mitt hår.
Villa Ekholm på Kretsgången har jag skrivit om förr, även visat bilder därifrån. Men det finns trädgårdar jag vill besöka gång på gång. Visst är den blå färgen på dörrarna, som matchar en del av blommorna, härlig!
I bersån serverade värdinnan gratis kaffe, kex och rabarbersaft. Då känner man sig extra välkommen.
Precis när jag stod här kände jag stor tacksamhet över vad livet gett och ger mig. Att kunna gå här på egna ben, känna dofter och uppleva saker. Det är stort, i sin enkelhet.
Värdinnan Hanneles nyttoträdgård.
Gårdsbyggnaden sedd från annat håll.
Löjtnantshjärtan på rad ❤ ❤ ❤

13 reaktioner på ”Öppna trädgårdar, Villa Ekholm

  1. Det är så fint med de blå dörrarna. Att gå ut i en trädgård och njuta av blommor humlesurr och fågelkvitter är bra för själen.
    Kramar från oss

  2. Då saknar jag min trädgård. Så fint det är där. När jag såg löjtnantshjärtat på första bilden tänkte jag: Det hade jag fotat närmare. Och sedan kom det, sista bilden 😀 Vackert! Kram!

  3. Vilken läcker byggnad. Å gult och blått verkar vara inne hos er med;-) Så skönt förresten att solen sken idag. Just trädgårdsvisningar vill man ju helst njuta av utan regn, vilket ni fick göra idag:-)

  4. Löjtnantshjärtan är Minnesotas delstatsblomma! Så fin! Och vilken härlig nyttoträdgård och hela alltihopa! Där skulle det nog vara lätt att få sinnesro! 😊

  5. Roligt att man har tagit upp dörrarnas färg i blomstrens. Vackra trädgårdsbilder och den av hjärtana extra fin. Tänker varje år att jag ska skaffa sådana men glömmer bort.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.