14 reaktioner på ”Glad måndag, 20-06-2022

  1. Visst har blommor ett positivt och gott intryck på oss – och roligt att ha, fast jag har bara köpta sommarblommor, ingen trädgård, och det skulle jag nog inte vilja ha heller, det är jag för lat till – eller, har inte rätta intresset för att påta i trädgården. Vilda blommor som växer hur som helst, det gillar jag. Så om jag hade eget boende borde jag bo vid skogen, med en naturtomt omkring mej o bara klippa stigar att gå på…eller, det var ju havet jag ville bo vid, med blåbärsris runt mormorsstugan

    1. Samma här – tycker om att strosa runt i ANDRAS välskötta trädgårdar 🤣
      Skulle varken hinna eller orka med en egen. Räcker med odlingarna på balkongen.
      Blåbärsris runt mormorsstugan låter fint!

  2. Älskar katten! Den var ju rätt bra kamouflerad, men du upptäckte den ändå. Bra fångad! Den figuren gör mig glad:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.