Flera trädgårdsbilder

Bilder från gårdagens runda i de öppna trädgårdarna. Från Konungsdammen har jag visat bilder otaliga gånger, även under vintrarna då de haft öppet julhem. Men jag fortsätter, för att jag inbillar mig att någon läser det här. Sedan juli 2011 har min blogg haft nästan 1,65 miljoner besökare så kanske jag har gjort någon nytta för min hemstad Lovisa 😍
Bodan där inredningsprylar säljs och där det sommartid finns ett café som har öppet från och till.

8 reaktioner på ”Flera trädgårdsbilder

 1. Lovisa kan knappast önska sig en bättre ambassadör! Jag menar det är ju inte bara dn blogg som sätter Lovisa på kartan, det gör ju Nya Östis också, och där är du chefredaktör. Så kommunfullmäktige bör ge dig en medalj.
  Inga problem alls med så kallade upprepningar. För det första glömmer man, för det andra ser trädgårdar och andra omgivningar alltid olika ut från år till år.

  1. Tack BP ❤ Fick ju redan nu medalj via dig!
   Förväntar mig inga sådana via staden. Jag upplevs nog mer som en självklarhet här, född och uppvuxen osv.
   Nån måste nominera mig till nåt och det tror jag inte faller Lovisabon in 🤣

 2. Vackert! Påminner mig om huset vi ägde en gång. Fast vattnet hos oss var en damm med Koikarpar.
  Kul att ägarna ställer upp för visning. Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.