Toletterfarenheter från Riga

Min ”gamla” tyskalärare gav mig en gång ett råd som jag aldrig glömmer. ”Behöver du gå på toaletten, svep in på första bästa hotell och låtsas som om du bor där – det funkar alltid, ingen kör ut dig”.

Jag följde tyskalärarens råd i dag utanför fina Latvija Riga Hotell. Gick in i vestibulen och avslöjade inte med en min att jag inte var en del av det vackra folket, som för övrigt gled omkring i högklackat och åtsmitande svarta fodral (=små tygstycken som föreställde klänningar).
Jag bar täckjacka och rejäla vandrarkängor. Borde inte säga det här men kan inte låta bli. INGEN hade noterat det minsta fastän jag hade vandrat in med en sprängladdning under jackan. Säkerhetskontrollen var lika med noll. Upp till utsiktsplatsen vid skybaren kom vi också fastän vi inte bodde på hotellet och OBS, fastän baren inte ens var öppen.

På det andra stället där jag kissade (en fin källarbar i gamla stan) lyckades jag med konststycket att fälla en liten gran (1,5 meter hög och 1 meter bred).

Inne i toan slet jag sedan sönder spärrhaken till väntrummet och blev därefter med låsknoppen i handen i själva toaletten. På väggen fanns en skylt med text på lettiska ”ni filmas av en smygkamera”.

Det är ju nästan så man kan tro det är sant. Att jag kommer på TV nån dag. För det kan väl inte vara så att jag klantar mig mer än andra?

En reaktion på ”Toletterfarenheter från Riga

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.