Jalonen har satt sin sista PUTET!

– Jukka och jag har kommit överens om att Lejonen ska spara på krutet,  säger jag som en förklaring till varför Finland vann med bara 1-0 över Tyskland i går.

– Sedan när har det blivit Jukka och du?

Jag låtsas inte höra vad Adrian morrar.

– Avsiktligt förlorade vi mot Danmark eftersom inget lag hittills vunnit VM genom att sopa banan ren med alla andra lag, det vill säga inget land har någonsin med rent spel gått genom grundserien och fortsättningsserien till semi och final. Nu har vi vår förlust bakom oss.

– För bara två dagar sedan hade du inte mycket till övers för den där Jukka Jalonen. Kort sagt ifrågasatte du hans kompetens på mer än ett område.

– Varför är du nu plötsligt så sur på Jukka? Jag försöker vända på steken och i stället för att se negativt på honom tänka att han är min bästa vän. Vi har samma filosofi. Spara på krutet i grundserien, sänk Sverige i finalen.

– När jag tänker efter tror jag att jag ska göra likadant, säger Adrian och ler inställsamt. Jag har en kompis som är potatisodlare och han ska sluta med sin odling. Han har ett lass PUTETER han vill bli av med och frågade mig var han kan dumpa det. Jag gav adressen till kommentator Kunnas hotell och bad odlaren täppa alla utgångar där. Men nu har jag ångrat mig och kommit på en bättre idé.

– Lägg av, säger jag.

– Hahaa, hojtar Adrian triumferande. Den där Jalonen vet inte vem han trampat på tårna. Han har satt sin sista PUTET!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.