Bananen som åkte snålskjuts

Har du någonsin glömt något på biltaket? Din portmonnä eller din mobiltelefon kanske? Sedan undrar du var du lagt dem, tills du minns… på biltaket! Och såväl pengarna som telefonen är för evigt försvunna.
Men detta händer inte om du råkar glömma en banan på taket! Här har vi en banan som åkt snålskjuts ända från Kristinestad till Lovisa. Den har susat fram på taket i 100 kilometer i timmen och bara SUGIT sig fast. Brunbränd blev den också på färden. Folk som har sett den bilburne bananen har vinkat, pekat och skrattat. Bananen har tyckt om uppmärksamheten.

Men okay. Det där vara bara en rolig historia. Bananen har inte åkt från Österbotten till Nyland, men en halv dag har den nog åkt runt i Lovisa. Och den roade såväl mig som ÖN:s sommarpraktikant från 2009, Ida, jättemycket då vi fick syn på den i dag. Så till den grad att den här storyn föddes.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.