Tänk om det redan vore oktober…

Den här bilden hittade jag på nätet och fotograferade via skärmen. Såg att den också fanns hos den här bloggaren.
Drygt två timmar har jag i dag suttit vid datorn och letat efter en lämplig resa för oss att åka på i oktober då skolorna här har höstlov. Begränsad dels av datum, dels av avresetider och hemkomsttider, blir det ju ett litet äventyr att hitta rätt resa. Hotellet får vara enkelt men inte så spartanskt att vårt rum saknar egen toa och dusch. Det får var lyxigt, men inte så lyxigt att vi känner oss som katter bland hermeliner. Hotellet får inte heller helst ha fler än 4-5 våningar. Det ska ligga ganska centralt och inte på flera timmars avstånd från flygplatsen. Det ska vara personligt inrett och frukost ska ingå i priset. Gärna trådlös internetförbindelse likaså.
Hittade jag vad vi letade efter? Jaaaaa! Hotell Marmara i centrala Budapest, fyra nätter. Nu gäller det bara att börja läsa allt vad vi kommer över om staden, dess historia, sevärdheter, fina matställen, shopping… SÅ skojigt!

3 reaktioner på ”Tänk om det redan vore oktober…

  1. Det låter som om det blir en bra resa. Å roligt att ha nåt att se fram emot å att få planera å fantisera……
    Tiden går fort – snart e de oktober 🙂

  2. Jamen Budapest är ju en vacker stad! Vi var där ett nyår för flera år sen, kanske inte bästa tiden på året att resa dit men minnesvärt ändå 🙂 Deras Törley-skumppa är för övrigt god. Och billig. Jaa, jag kunde nog åka dit igen!

    1. Tack för det där tipset om skumpan! Och jag tror det blir en bra resa. Om jag letar och letar och letar – brukar jag i något skede känna att slanten faller på sin plats – det säger KLONKS… och jag ser, känner och förstår att den här resan ska vi ta!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.