Försvinnande goda drinktilltugg

Snabba att fixa till förrätt eller drinktilltugg. Rostade  brödskivor delas i fyra delar så att du får fyra små trianglar. Klicka ishavsröra, som påminner om skagenröra, på brödbitarna och toppa med dill. Räkna med att de är så goda att de försvinner från brickan på nolltid.

Lite längre tid tar det att göra plock på pinnar. På dem kan man ju sätta allt från tomater, räkor och köttbullar, till ostbitar, gurka och oliver. Men då man gjort några får man upp farten.

Utöver det bjöd vi igår på det vi kallar tortillapannkakor. Smeta tomatpure på två bottnar och sätt sedan lite fyllning på den ena. Salami eller skinka,kyckling eller något annat gott. I går hade vi köttfärs och lite krossad ananas. Den rivna osten får bottnarna att hålla ihop, för den andra tortillan sätter du som tak över den första och trycker fast den. Har man för tjockt med fyllning kan pannkakan bli svår att vända utan att den går sönder.
Jag steker dem i stekpanna och gott blir det 🙂

En reaktion på ”Försvinnande goda drinktilltugg

  1. Musslor (burk) lindade i bacon (fäst m tandpetare), snabbt frästa i en het stekpanna är inte heller dumt. Märkligt nog dränks inte musslorna i baconsmaken. Utmärkt till ett glas vin eller en pilsner, varma som kalla.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.