Paradise Oscar och jag

Tanten är inte blyg. Hon erkänner att hon brukar be om att få fotograferas med olika kändisar. Säger ”du kommer i samma gäng som Remu Aaltonen, Andy McCoy, Kirka, Niklas Strömstedt, Håkan Hemlin…” om det inte känns som en merit att vara i samma gäng som Jyrki Katainen och Ville Niinistö till exempel.

I går uppträdde Paradise Oskar (Axel Ehnström) på Alexia i Lovisa, och då passade Tanten på att få komma med på samma foto som han. Med mig bad jag förstås också den inte helt okände Albert Häggblom. Albert var kvällens konferencier med Jeanette Sahrström. Han har sommarjobbat och frilansat på Östra Nyland och Borgåbladet, varit med i musikalen PlayMe, haft huvudrollen i Grease på Lurens osv.

Jag kunde ju börja ladda upp fler av dom där ”Minä ja julkkis”-bilderna (Jag-och-kändisen) här! Det skulle kanske bli ett tjugotal inlägg – minst 😀

2 reaktioner på ”Paradise Oscar och jag

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.